Винороб (Технолог-винороб)

Винороб (Технолог-винороб)

Винороб - це фахівець в області виноробства, який здійснює організацію виробництва вин і контроль дотримання встановлених технологічних режимів на кожному етапі виробничого процесу.

Технологи-винороби працюють на виноробних заводах.

ПРОФЕСІЙНІ ОБОВ'ЯЗКИ:

  • управління виробництвом виноробної продукції;
  • контроль дотримання технологічних схем приготування вин;
  • участь у складанні купажів;
  • проведення дегустаційних процедур;
  • контроль якості сировини і готової продукції;
  • контроль процесу розливу вина в пляшки;
  • ведення технологічної документації.

Щоб стати виноробом і отримати кваліфікацію "технолог-винороб" необхідно здобути вищу спеціальну освіту за спеціальністю «Технологія продуктів брогдіння та виноробства».

Що стосується затребуваності професії винороб в Україні, то велика частка вакансій припадає на виноробні регіони країни, - це Одеська, Херсонська і Закарпатська області.

Рекомендовані навчальні заклади
Останні новини
12.01.2020
КИТАЙ ЗАПРОШУЄ ВОЛОНТЕРІВ НА ОЛІМПІЙСЬКІ ІГРИ 2022 У ПЕКІНІ

 

Стартував набір волонтерів для допомоги в організації і проведенні Олімпійських ігор 2022 року у Пекіні, які пройдуть з 4 по 20 лютого.

Читати далі
10.01.2020
ФОТОКОНКУРС від ООН
Організація Об'єднаних Націй проголосила 2020 Міжнародним роком охорони здоров'я рослин (МГОЗР). У зв'язку з цим було оголошено конкурс фотографій.
Читати далі
10.12.2019
Стань частиною команди «Академік Вернадський»

Станція «Академік Вернадський», що розташовується на острові Галіндез, - система з власною інфраструктурою, завдяки якій гарантується стабільна робота протягом усього року.

Читати далі