Пивовар (Пивовар-технолог)

Пивовар (Пивовар-технолог)

Пивовар - це фахівець в області пивоваріння.

ОБОВ'ЯЗКИ ПИВОВАРА

  • управління процесом пивоваріння на кожному його етапі (приготування сусла, етап бродіння, етап дозрівання, фільтрація і розлив);
  • закупівля сировини та контроль її якості;
  • робота на спеціальному обладнання;
  • контроль дотримання рецептури та технологій виробництва;
  • участь у розробці нових сортів пива;
  • контроль якості продукту, що випускається.

Пивовари працюють на пивоварних заводах і у приватних броварнях.

Для того щоб стати пивоваром на професійному рівні, необхідно здобути спеціальну освіту в одному із профільних навчальних закладів. Крім того, при прийманні на роботу враховуються міцне здоров'я, відсутність алергійних реакцій і звички часто вживати алкоголь.

ЗАГАЛЬНА ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ ВСТУПУ*

Сертифікати зовнішнього незалежного оцінювання з предметів:

  1. українська мова та література
  2. біологія
  3. математика або іноземна мова

Спеціальність: «Харчові технології», спеціалізації «Технологія продуктів бродіння та виноробство», «Технологія пивоваріння».

* Інформація для вступу в різних ВНЗ може відрізнятися.

Як здобути вищу освіту в Чехії БЕЗКОШТОВНО?!

Рекомендовані навчальні заклади
Останні новини
ПРАКТИЧЕСКИЕ СОВЕТЫ ПРИ ВЫБОРЕ ПРОФЕССИИ

Выбор профессии — одно из самых важных решений, которое человек принимает в своей жизни. Одним этот выбор даётся легко, другим же необходима помощь.

Читати далі
РАБОТА НА КРУИЗНЫХ ЛАЙНЕРАХ: ЧТО НУЖНО ЗНАТЬ

Работа на круизных лайнерах с каждым годом привлекает всё больше молодых людей. Повидать мир и заработать неплохие деньги – почему бы и нет…

Читати далі
БИОХАКИНГ И БИОХАКЕРЫ – СОЗДАНИЕ СВЕРХЧЕЛОВЕКА

Биохакинг – относительно молодое движение. Это попытка улучшить состояние здоровья и продлить срок жизни различными методами, начиная от ведения здорового образа и заканчивая хирургическими вмешательствами. 

Читати далі