Ремюер

Ремюер

Ремюер - це спеціально навчений працівник виноробної компанії, в обов'язки якого входить контроль процесу переведення осаду на пробку пляшки (процес ремюажа).

Процес ремюажа є одним з етапів шампанізації. Пляшки з дозріваючим ігристим вином поміщають шийками вниз на спеціальні пюпітри, щоб осад поступово зміщувався вниз по стінках до їхніх пробок. Ремюер переглядає кожну пляшку, періодично повертаючи і струшуючи її для кращого стікання дріжджового осаду.

ЩО РОБИТЬ РЕМЮЕР

  • контролює та регулює процес ремюажа;
  • спостерігає за правильністю установки пляшок у спеціальні пюпітри;
  • обробляє дріжджовий осад в пляшках шляхом похитування і поворотів пляшок у різні боки;
  • визначає момент закінчення бродіння в пляшках і дозрівання осаду (візуально, на смак і на запах);
  • розкриває пляшки та видаляє пробки разом з осадом;
  • спостерігає за правильністю вилучення пляшок зі спеціальних пюпітр.

МІСЦЯ РОБОТИ

Великі виноробні компанії та приватні виноробні, що випускають ігристі вина.

Професію «ремюер» можна здобути безпосередньо в процесі роботи у виноробній компанії під керівництвом досвідченого майстра.

Як здобути вищу освіту в Чехії БЕЗКОШТОВНО?!

Рекомендовані навчальні заклади
Останні новини
ПРАКТИЧЕСКИЕ СОВЕТЫ ПРИ ВЫБОРЕ ПРОФЕССИИ

Выбор профессии — одно из самых важных решений, которое человек принимает в своей жизни. Одним этот выбор даётся легко, другим же необходима помощь.

Читати далі
РАБОТА НА КРУИЗНЫХ ЛАЙНЕРАХ: ЧТО НУЖНО ЗНАТЬ

Работа на круизных лайнерах с каждым годом привлекает всё больше молодых людей. Повидать мир и заработать неплохие деньги – почему бы и нет…

Читати далі
БИОХАКИНГ И БИОХАКЕРЫ – СОЗДАНИЕ СВЕРХЧЕЛОВЕКА

Биохакинг – относительно молодое движение. Это попытка улучшить состояние здоровья и продлить срок жизни различными методами, начиная от ведения здорового образа и заканчивая хирургическими вмешательствами. 

Читати далі