Винороб (Технолог-винороб)

Винороб (Технолог-винороб)

Винороб - це фахівець в області виноробства, який здійснює організацію виробництва вин і контроль дотримання встановлених технологічних режимів на кожному етапі виробничого процесу.

Технологи-винороби працюють на виноробних заводах.

ОБОВ'ЯЗКИ ВИНОРОБА

  • управління виробництвом виноробної продукції;
  • контроль дотримання технологічних схем приготування вин;
  • участь у складанні купажів;
  • проведення дегустаційних процедур;
  • контроль якості сировини і готової продукції;
  • контроль процесу розливу вина в пляшки;
  • ведення технологічної документації.

Щоб стати виноробом і отримати кваліфікацію "технолог-винороб", необхідно здобути вищу спеціальну освіту за спеціальністю «Технологія продуктів брогдіння та виноробства».

Що стосується затребуваності професії винороб в Україні, то велика частка вакансій припадає на виноробні регіони країни, - це Одеська, Херсонська і Закарпатська області.

Як здобути вищу освіту в Чехії БЕЗКОШТОВНО?!

Рекомендовані навчальні заклади
Останні новини
Професії майбутнього в сфері будівництва та міського господарства

 

Сьогодні активно впроваджуються технологічні інновації в сфері будівництва та міського господарства, що, безумовно, спричинить за собою появу нових фахівців на ринку праці.

Читати далі
Затребуваний фахівець: доглядальниця-помічниця

Доглядати за хворими і людьми похилого віку неймовірно складно, тут необхідно не тільки терпіння, а й певні навички, доброта душі і вільний час, який не завжди є у близьких людей.

Читати далі
Гід-екскурсовод з України – про життя та роботу на грецькому острові Санторіні

Наталія Коваленко – гід - екскурсовод на грецькому острові Санторіні. Про культурні особливості та роботу екскурсовода, адаптацію в Греції Наталія розповіла в інтерв'ю для PoProfessii.in.ua

Читати далі