Мікробіолог (Мікробіологія)

Мікробіолог (Мікробіологія)

Мікробіолог - це кваліфікований співробітник, що займається дослідженням різних мікроорганізмів: бактерій, вірусів та грибів.

Основним завданням мікробіолога є вивчення причин появи, розвитку та зміни мікроорганізмів, а також особливостей їхньої поведінки в різному середовищі.

На даний момент мікологічні дослідження затребувані в самих різних сферах науки і життя: починаючи від харчового виробництва і закінчуючи воєнною промисловістю. Крім того, для більш ретельного та повного вивчення окремих мікроорганізмів, таких фахівців часто профілюють і підрозділяють на бактеріологів, мікологів та вірусологів.

Обов'язки мікробіолога

  • збір необхідного для дослідження матеріалу;
  • проведення потрібних аналізів;
  • робота з мікроскопом;
  • імітація різних природних умов і приміщення в них мікроорганізмів;
  • узагальнення отриманих результатів та їхня презентація;
  • дотримання техніки безпеки та правильна утилізація відпрацьованого матеріалу.

Якщо ви любите біологію та прагнете присвятити своє життя цікавій і затребуваній спеціальності, тоді зверніть увагу на професію мікробіолога.

А для того щоб стати мікробіологом, необхідно здобути вищу освіту за спеціальністю "Мікробіологія".

Як здобути вищу освіту в Чехії БЕЗКОШТОВНО?!

Рекомендовані навчальні заклади
Останні новини
Список найпопулярніших професій для віддаленої роботи 2020 року

Сьогодні представники популярних професій у сфері дизайну, написання текстів, створення та просування сайтів цілком успішно можуть працювати як в офісі, так і віддалено.

Читати далі
Професії майбутнього в сфері будівництва та міського господарства

 

Сьогодні активно впроваджуються технологічні інновації в сфері будівництва та міського господарства, що, безумовно, спричинить за собою появу нових фахівців на ринку праці.

Читати далі
КИТАЙ ЗАПРОШУЄ ВОЛОНТЕРІВ НА ОЛІМПІЙСЬКІ ІГРИ 2022 У ПЕКІНІ

Стартував набір волонтерів для допомоги в організації і проведенні Олімпійських ігор 2022 року у Пекіні, які пройдуть з 4 по 20 лютого.

Читати далі