Пивовар (Пивовар-технолог)

Пивовар (Пивовар-технолог)

Пивовар - це фахівець в області пивоваріння.

ОБОВ'ЯЗКИ ПИВОВАРА

  • управління процесом пивоваріння на кожному його етапі (приготування сусла, етап бродіння, етап дозрівання, фільтрація і розлив);
  • закупівля сировини та контроль її якості;
  • робота на спеціальному обладнання;
  • контроль дотримання рецептури та технологій виробництва;
  • участь у розробці нових сортів пива;
  • контроль якості продукту, що випускається.

Пивовари працюють на пивоварних заводах і у приватних броварнях.

Для того щоб стати пивоваром на професійному рівні, необхідно здобути спеціальну освіту в одному із профільних навчальних закладів. Крім того, при прийманні на роботу враховуються міцне здоров'я, відсутність алергійних реакцій і звички часто вживати алкоголь.

ЗАГАЛЬНА ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ ВСТУПУ*

Сертифікати зовнішнього незалежного оцінювання з предметів:

  1. українська мова та література
  2. біологія
  3. математика або іноземна мова

Спеціальність: «Харчові технології», спеціалізації «Технологія продуктів бродіння та виноробство», «Технологія пивоваріння».

* Інформація для вступу в різних ВНЗ може відрізнятися.

Як здобути вищу освіту в Чехії БЕЗКОШТОВНО?!

Рекомендовані навчальні заклади
Останні новини
MUST HAVE НАВИЧКИ МАЙБУТНЬОГО ПРОФЕСІОНАЛА

Ринок праці в наш час - живий організм, що постійно змінюється і підлаштовується під потреби швидкоплинного часу.

Читати далі
МЕДИЧНІ ПРОФЕСІЇ МАЙБУТНЬОГО

Сьогодні біотехнології та медицина розвиваються як ніколи стрімко і мають велику потребу в професіоналах, про існування спеціалізацій яких ми з вами раніше навіть не здогадувалися. 

Читати далі