Ремюер

Ремюер

Ремюер - це спеціально навчений працівник виноробної компанії, в обов'язки якого входить контроль процесу переведення осаду на пробку пляшки (процес ремюажа).

Процес ремюажа є одним з етапів шампанізації. Пляшки з дозріваючим ігристим вином поміщають шийками вниз на спеціальні пюпітри, щоб осад поступово зміщувався вниз по стінках до їхніх пробок. Ремюер переглядає кожну пляшку, періодично повертаючи і струшуючи її для кращого стікання дріжджового осаду.

ЩО РОБИТЬ РЕМЮЕР

  • контролює та регулює процес ремюажа;
  • спостерігає за правильністю установки пляшок у спеціальні пюпітри;
  • обробляє дріжджовий осад в пляшках шляхом похитування і поворотів пляшок у різні боки;
  • визначає момент закінчення бродіння в пляшках і дозрівання осаду (візуально, на смак і на запах);
  • розкриває пляшки та видаляє пробки разом з осадом;
  • спостерігає за правильністю вилучення пляшок зі спеціальних пюпітр.

МІСЦЯ РОБОТИ

Великі виноробні компанії та приватні виноробні, що випускають ігристі вина.

Професію «ремюер» можна здобути безпосередньо в процесі роботи у виноробній компанії під керівництвом досвідченого майстра.

Як здобути вищу освіту в Чехії БЕЗКОШТОВНО?!

Рекомендовані навчальні заклади
Останні новини
ФОТОКОНКУРС від ООН
Організація Об'єднаних Націй проголосила 2020 Міжнародним роком охорони здоров'я рослин (МГОЗР). У зв'язку з цим було оголошено конкурс фотографій.
Читати далі
Стань частиною команди «Академік Вернадський»

Станція «Академік Вернадський», що розташовується на острові Галіндез, - система з власною інфраструктурою, завдяки якій гарантується стабільна робота протягом усього року.

Читати далі
Наступний 2020-2021 навчальний рік стане роком математики в Україні

"Оскільки за результатами PISA-2018 ми маємо найгірші дані саме з математики, наступний 2020-2021 навчальний рік буде оголошено Роком математики в Україні."

Читати далі