Винороб (Технолог-винороб)

Винороб (Технолог-винороб)

Винороб - це фахівець в області виноробства, який здійснює організацію виробництва вин і контроль дотримання встановлених технологічних режимів на кожному етапі виробничого процесу.

Технологи-винороби працюють на виноробних заводах.

ОБОВ'ЯЗКИ ВИНОРОБА

  • управління виробництвом виноробної продукції;
  • контроль дотримання технологічних схем приготування вин;
  • участь у складанні купажів;
  • проведення дегустаційних процедур;
  • контроль якості сировини і готової продукції;
  • контроль процесу розливу вина в пляшки;
  • ведення технологічної документації.

Щоб стати виноробом і отримати кваліфікацію "технолог-винороб", необхідно здобути вищу спеціальну освіту за спеціальністю «Технологія продуктів брогдіння та виноробства».

Що стосується затребуваності професії винороб в Україні, то велика частка вакансій припадає на виноробні регіони країни, - це Одеська, Херсонська і Закарпатська області.

Як здобути вищу освіту в Чехії БЕЗКОШТОВНО?!

Рекомендовані навчальні заклади
Останні новини
Стань частиною команди «Академік Вернадський»

Станція «Академік Вернадський», що розташовується на острові Галіндез, - система з власною інфраструктурою, завдяки якій гарантується стабільна робота протягом усього року.

Читати далі
Наступний 2020-2021 навчальний рік стане роком математики в Україні

"Оскільки за результатами PISA-2018 ми маємо найгірші дані саме з математики, наступний 2020-2021 навчальний рік буде оголошено Роком математики в Україні."

Читати далі
MUST HAVE НАВИЧКИ МАЙБУТНЬОГО ПРОФЕСІОНАЛА

Ринок праці в наш час - живий організм, що постійно змінюється і підлаштовується під потреби швидкоплинного часу.

Читати далі