Винороб (Технолог-винороб)

Винороб (Технолог-винороб)

Винороб - це фахівець в області виноробства, який здійснює організацію виробництва вин і контроль дотримання встановлених технологічних режимів на кожному етапі виробничого процесу.

Технологи-винороби працюють на виноробних заводах.

ОБОВ'ЯЗКИ ВИНОРОБА

  • управління виробництвом виноробної продукції;
  • контроль дотримання технологічних схем приготування вин;
  • участь у складанні купажів;
  • проведення дегустаційних процедур;
  • контроль якості сировини і готової продукції;
  • контроль процесу розливу вина в пляшки;
  • ведення технологічної документації.

Щоб стати виноробом і отримати кваліфікацію "технолог-винороб", необхідно здобути вищу спеціальну освіту за спеціальністю «Технологія продуктів брогдіння та виноробства».

Що стосується затребуваності професії винороб в Україні, то велика частка вакансій припадає на виноробні регіони країни, - це Одеська, Херсонська і Закарпатська області.

Як здобути вищу освіту в Чехії БЕЗКОШТОВНО?!

Рекомендовані навчальні заклади
Останні новини
MUST HAVE НАВИЧКИ МАЙБУТНЬОГО ПРОФЕСІОНАЛА

Ринок праці в наш час - живий організм, що постійно змінюється і підлаштовується під потреби швидкоплинного часу.

Читати далі
МЕДИЧНІ ПРОФЕСІЇ МАЙБУТНЬОГО

Сьогодні біотехнології та медицина розвиваються як ніколи стрімко і мають велику потребу в професіоналах, про існування спеціалізацій яких ми з вами раніше навіть не здогадувалися. 

Читати далі