Винороб (Технолог-винороб)

Винороб (Технолог-винороб)

Винороб - це фахівець в області виноробства, який здійснює організацію виробництва вин і контроль дотримання встановлених технологічних режимів на кожному етапі виробничого процесу.

Технологи-винороби працюють на виноробних заводах.

ОБОВ'ЯЗКИ ВИНОРОБА

  • управління виробництвом виноробної продукції;
  • контроль дотримання технологічних схем приготування вин;
  • участь у складанні купажів;
  • проведення дегустаційних процедур;
  • контроль якості сировини і готової продукції;
  • контроль процесу розливу вина в пляшки;
  • ведення технологічної документації.

Щоб стати виноробом і отримати кваліфікацію "технолог-винороб", необхідно здобути вищу спеціальну освіту за спеціальністю «Технологія продуктів брогдіння та виноробства».

Що стосується затребуваності професії винороб в Україні, то велика частка вакансій припадає на виноробні регіони країни, - це Одеська, Херсонська і Закарпатська області.

Як здобути вищу освіту в Чехії БЕЗКОШТОВНО?!

Рекомендовані навчальні заклади
Останні новини
Зірка чи проблема? Як емоції Трента Александера-Арнольда впливають на "Ліверпуль"

Трент Александер-Арнольд завжди був символом стабільності та майстерності на полі, але останнім часом його емоційність почала викликати запитання.

Читати далі
Не знаєшь, ким бути?

У цій статті ми поділимось корисними порадами, які допоможуть тобі знайти відповідь на питання «Ким бути».

Читати далі
Інженер-конструктор з виробів із нержавіючої сталі

Інженер-конструктор з виробів із металу та нержавійки – це престижна та високооплачувана професія, яка дозволяє реалізовувати унікальні проєкти. 

Читати далі