Пивовар - це фахівець в області пивоваріння.
ОБОВ'ЯЗКИ ПИВОВАРА
- управління процесом пивоваріння на кожному його етапі (приготування сусла, етап бродіння, етап дозрівання, фільтрація і розлив);
- закупівля сировини та контроль її якості;
- робота на спеціальному обладнання;
- контроль дотримання рецептури та технологій виробництва;
- участь у розробці нових сортів пива;
- контроль якості продукту, що випускається.
Пивовари працюють на пивоварних заводах і у приватних броварнях.
Для того щоб стати пивоваром на професійному рівні, необхідно здобути спеціальну освіту в одному із профільних навчальних закладів. Крім того, при прийманні на роботу враховуються міцне здоров'я, відсутність алергійних реакцій і звички часто вживати алкоголь.
ЗАГАЛЬНА ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ ВСТУПУ*
Сертифікати зовнішнього незалежного оцінювання з предметів:
- українська мова та література
- біологія
- математика або іноземна мова
Спеціальність: «Харчові технології», спеціалізації «Технологія продуктів бродіння та виноробство», «Технологія пивоваріння».
* Інформація для вступу в різних ВНЗ може відрізнятися.
Як здобути вищу освіту в Чехії БЕЗКОШТОВНО?!