Пивовар (Пивовар-технолог)

Пивовар (Пивовар-технолог)

Пивовар - це фахівець в області пивоваріння.

ОБОВ'ЯЗКИ ПИВОВАРА:

  • управління процесом пивоваріння на кожному його етапі (приготування сусла, етап бродіння, етап дозрівання, фільтрація і розлив);
  • закупівля сировини та контроль її якості;
  • робота на спеціальному обладнання;
  • контроль дотримання рецептури та технологій виробництва;
  • участь у розробці нових сортів пива;
  • контроль якості продукту, що випускається.

Пивовари працюють на пивоварних заводах і у приватних броварнях.

Для того щоб стати пивоваром на професійному рівні необхідно здобути спеціальну освіту в одному із профільних навчальних закладів. Крім того, при прийманні на роботу враховуються міцне здоров'я, відсутність алергійних реакцій і звички часто вживати алкоголь.

ЗАГАЛЬНА ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ ВСТУПУ*:

Сертифікати зовнішнього незалежного оцінювання з предметів:

  1. українська мова та література
  2. біологія
  3. математика або іноземна мова

Спеціальність: «Харчові технології», спеціалізації «Технологія продуктів бродіння та виноробство», «Технологія пивоваріння».

* Інформація для вступу в різних ВНЗ може відрізнятися.

Рекомендовані навчальні заклади
Останні новини
17.02.2020
КИТАЙ ЗАПРОШУЄ ВОЛОНТЕРІВ НА ОЛІМПІЙСЬКІ ІГРИ 2022 У ПЕКІНІ

 

Стартував набір волонтерів для допомоги в організації і проведенні Олімпійських ігор 2022 року у Пекіні, які пройдуть з 4 по 20 лютого.

Читати далі
10.01.2020
ФОТОКОНКУРС від ООН
Організація Об'єднаних Націй проголосила 2020 Міжнародним роком охорони здоров'я рослин (МГОЗР). У зв'язку з цим було оголошено конкурс фотографій.
Читати далі
10.12.2019
Стань частиною команди «Академік Вернадський»

Станція «Академік Вернадський», що розташовується на острові Галіндез, - система з власною інфраструктурою, завдяки якій гарантується стабільна робота протягом усього року.

Читати далі