Ремюер

Ремюер

Ремюер - це спеціально навчений працівник виноробної компанії, в обов'язки якого входить контроль процесу переведення осаду на пробку пляшки (процес ремюажа).

Процес ремюажа є одним з етапів шампанізації. Пляшки з дозріваючим ігристим вином поміщають шийками вниз на спеціальні пюпітри, щоб осад поступово зміщувався вниз по стінках до їхніх пробок. Ремюер переглядає кожну пляшку, періодично повертаючи і струшуючи її для кращого стікання дріжджового осаду.

ЩО РОБИТЬ РЕМЮЕР

  • контролює та регулює процес ремюажа;
  • спостерігає за правильністю установки пляшок у спеціальні пюпітри;
  • обробляє дріжджовий осад в пляшках шляхом похитування і поворотів пляшок у різні боки;
  • визначає момент закінчення бродіння в пляшках і дозрівання осаду (візуально, на смак і на запах);
  • розкриває пляшки та видаляє пробки разом з осадом;
  • спостерігає за правильністю вилучення пляшок зі спеціальних пюпітр.

МІСЦЯ РОБОТИ

Великі виноробні компанії та приватні виноробні, що випускають ігристі вина.

Професію «ремюер» можна здобути безпосередньо в процесі роботи у виноробній компанії під керівництвом досвідченого майстра.

Як здобути вищу освіту в Чехії БЕЗКОШТОВНО?!

Рекомендовані навчальні заклади
Останні новини
Нонфікшн як інструмент саморозвитку та особистісного зростання

У часи, коли світ змінюється з блискавичною швидкістю, найкращою стратегією є інвестиції в саморозвиток та особистісне зростання. І саме нон фікшн література стає тим джерелом знань, що формує нове мислення.

Читати далі
ТОП предметів для занять з репетитором в Україні: що найчастіше обирають школярі

Ринок репетиторських послуг в Україні стабільно зростає, і певні предмети користуються особливо високим попитом. 

Читати далі
EB-2 віза: Можливості для українських професіоналів

У цій статті ми розповімо, як українці можуть використовувати візу EB-2 для досягнення кар'єрних цілей, які професії найперспективніші, як підготуватися до подачі заяви і як подолати можливі труднощі.

Читати далі